Единствена семејна куќа со дрвена структура

0
723

ОПИС

Едно-семејно нискоенергетска куќа со дрвена структура

Оваа семејна куќа со ниска енергија ја комбинира груба камена постава на ѕидовите со етеричниот бел малтер. Зградата, исто така, се противи на мазни овални форми на прави линии на фасадата. Сето ова го гради модерен изглед на куќата. Зградата е еднокатна и се состои од влезната сала, дневна, трпезарија, кујна, три спални со три бањи, тоалет и складиште. Скршените форми на фасадата се балансираат со чист и едноставен покрив. Пространа покриена веранда е дизајнирана до дворот.

Изградбата на куќата може да се направи со структурни изолациски панели или со минерална волна. Без оглед на избраната технологија, целата конструкција на куќата е подготвена во нашата производна база, која гарантира исклучителна прецизност и пократко време на извршување.

Надвор од куќата е завршен со надворешен систем за термичка изолација. Распоредот на фасадата се состои од бел малтер и камени облоги. Кровот е четворка покриена со плочки.

Параметри
123 m2
3
1
Дистрибуција

semejna-kuka-so-drvena-struktura-distribucija1