Едносемејна куќа со модерна визија

0
783

Едно-семејна двоспратна куќа со модерна архитектонска визија.

  • Тип на покривот:  Четврто
  • Вграден простор:  203 кв.м.
  • Вкупно застроена површина:  408 кв.м.
  • Подови:  2
  • Соби:  7
  • Спални:  4
  • Балкони / тераси:  4
  • Verande:  1
  • Гаража (број на автомобили):  2
  • Купатила: 4
ТЕХНИЧКИ ИНДИКАТОРИ:
Области по ниво: Нето површина Бруто подрачје
Прв кат: 169,69 м2 202,69 м2
Покриена веранда: 13,47 м2
Втор кат: 172,63 м2 205,25 м2
Вкупна површина: 342,32 м2 421,41 м2
Параметри
408 m2
4
2
Дистрибуција

ednosemejna-kuka-so-moderna-vizija-distribucija2 ednosemejna-kuka-so-moderna-vizija-distribucija1