sanacija i popravka

Кат систем V – Санација и поправка на стари бетонски прекривки

Многу добро решение кога клиентот има извршена веќе бетонски тротоарот кој е компромитирана, но нема можност да го замени со нова. Нудиме репариране на старата подлога според степенот и зоните на оштетување – може да замениме старите Дилатациите фуги со нови, да репарираме и пополнети навидум фуги, да закрепне горната површина преку дијамантски мелење, да глодање тротоарите за отстранување на ронещия се површинска стврднувач, да импрегнирани бетонот за да го зајакнеме и спречиме прахоотделянето и продирањето на течности во него, да ги исполниме тенките превлеки со исклучително голема цврстина, итн Одлуките кои ги нудиме се многу различни и покриваат целиот спектар на можни проблеми со бетонски под.