Трева

Ние користиме семенски материјал со врвен квалитет од Bainbrubrug, Холандија, кој е светски лидер во развојот и производството на билни мешавини. Barenbrug има свои подружници во повеќе од 15 земји на 6 континенти и клиенти во повеќе од 80 земји низ целиот свет.

Тревата смеса која ја користиме е Bar Power RPR – Barenbrug со следните предности:

– Отпорен на тешки товари;

– Погоден за интензивна употреба;

– само-обновување;

– Висока толеранција кон продолжената суша;

– Одлична толеранција на абење;

– Толеранција за помалку наводнување;

– Толеранција за помалку ѓубрење;

– Вртење и развој на ниски температури + 6 ° C;

– Толеранција за пониска косење;

– Сигурен и тестиран како најдобар;

– побрзо искоренување од другите видови трева;

– Екстремно силен и прилагодлив коренски систем кој лесно се прилагодува на почвите и терените на различни видови.