dizajner-podovi

СОВРШЕН ДИЗАЈНЕР ПОД ОБЛАСТИ

Подните облоги во денешно време им се различни во зависност од материјалот, апликацијата и вашиот дизајн. Традиционалните подови како паркетот и плочките, сепак се почесто отстапуваат пред модерните саморазливни и декоративни премази кои било цена споредливи или со повисока цена, имаат неограничен сет на опции и решенија. Ова практично овозможува индивидуалност и уникалност на посакуваниот под.

Фактот дека дел од нив се типично индустриски подови, специјално развиени и како дизајнерски декоративни такви гарантира нивната износустойчивост, издржливост и цврстина.

Типовите декоративни подови можат да се саморазливни “stone carpet”, полнењето и микро-полнењето, печат, полирани или комбинација од нив.