Едносемејна куќа со современ изглед

0
943

ОПИС

Дизајнот на оваа куќа има современ изглед, што е евидентно во скршени количини облечени во современи материјали.Ова создава чувство на стил и убавина. Куќата е двоспратна со подземна просторија за котлара. На првиот кат се дизајнирани влезната сала, пространа дневна соба, трпезарија, кујна, спалня, гаража за еден автомобил, бања, складиште и тоалет. Пред дневната соба има голема веранда, која е покриена со дрвена пергола. Таа е наменета да расте со искачување вегетација. Дел од терасата е покриена со покрив и има отворена кујна, јадење област и скара. На вториот кат има четири спални, две бањи и плакарот. Секоја спална соба има пристап до балкон. Големи прозорци на главните простории се дизајнирани. Освен што губат повеќе дневна светлина, тие прават врска помеѓу внатрешноста на куќата и дворот.

Подземна површина: 34 кв.м.
Површина од прво ниво: 118 кв.м.
Втор кат: 125 кв.м.

Параметри
277 m2
5
2
Дистрибуција

ednosemejna-kuka-so-sovremen-izgled-277-distribucija1 ednosemejna-kuka-so-sovremen-izgled-277-distribucija2