kepta-featured

Систем на подот VII – Тенкослојни епоксидни и полиуретански премази.

Лесно се нанесува и одржува тенки филмски облоги отпорни на масла, нафтени производи, киселини и алкалии. Тие даваат механичка и хемиска отпорност на подот и се поевтини од системите за самонивелирање. Тие се користат за работилници и гаражи, сите видови индустрии, вкл. храна и пијалоци, магацини и индустрии. Нанесете со валјак, обично во две раце.