Home Индустриски подови Полимерни подови

Полимерни подови

Полимерни подови

Сиромашните подови се заеднички индустриски подови. Се состои од неколку компоненти по мешање, кои се исклучително издржливи и отпорни на абење. Полимерните индустриски подови издржуваат висок и интензивен сообраќај, тешки тежини и удари. Може да има мазни или различни нивоа на лизгање. Тие се отпорни на хемиски ефекти и не имаат тенденција да развиваат бактерии.
Отсуството на зглобови ги прави лесни за чистење и одржување. Полимерните подови се претпочитаат за места со хигиена и лесни барања за чистење – прехранбената индустрија, болниците, фабриките, хемиската индустрија, електрониката, автомобилската индустрија и многу повеќе.

Epotec S Clissic

Epotec S Clissic EpotecS Clssic е трикомпонентен само-израмнувачки епоксиден систем за изработка на отпорни на абење, не-магла завршна обработка со механичка и хемиска отпорност која...

Latest news