betonski-pod-vtor-vid8

Бетонски под #2

Представува поекономично решение од Системот бр.2 и се препорачува кога има сомнеж во носивоста на основата и при тоа се користи двојна мрежа. Најчесто се...
kepta-featured

САМОНИВЕЛИРАЊЕ НА ЕПОКСИДНИ И ПОЛИУРЕТАНСКИ ПРЕМАЗИ

Систем на подот VIII - Самонивелирачки епоксидни и полиуретански премази.   Тие обезбедуваат висока механичка и хемиска отпорност не само поради нивната структура, туку и со...
disperzno-armirana-betonska-podloga-bez-fuga1

Дисперзно-армирана бетонска подлога без фуга

Дисперзно-армиранаta бетонска подлога без фуга претставува исклучително цврста бетонска подлога со големо количетсво на метални влакна на м3, со контролирана водено-цементна смеса како и...
sanacija i popravka

САНАЦИЈА И ПОПРАВКА НА БЕТОН

Кат систем V - Санација и поправка на стари бетонски прекривки Многу добро решение кога клиентот има извршена веќе бетонски тротоарот кој е компромитирана, но...
poliran-beton4

ПОЛИРАН БЕТОН

Систем на подот VI - Полиран бетон. Полираниот бетон претставува нова или стара бетонска подлога, обработена со дијамантско брусење и запечатена со длабински кристализиран импрегнатор....
kepta-featured

ТЕНКОСЛОЈНИ ЕПОКСИДНИ И ПОЛИУРЕТАНСКИ ОБЛОГИ

Систем на подот VII - Тенкослојни епоксидни и полиуретански премази. Лесно се нанесува и одржува тенки филмски облоги отпорни на масла, нафтени производи, киселини и...
betonski-pod-tret-vid4

Бетноски под #3

Представува поекономично решение од Системот бр.2 и се препорачува кога има сомнеж во носивоста на основата и при тоа се користи двојна мрежа. Најчесто...

Epotec S Clissic

Epotec S Clissic EpotecS Clssic е трикомпонентен само-израмнувачки епоксиден систем за изработка на отпорни на абење, не-магла завршна обработка со механичка и хемиска отпорност која...
betonski-pod3

Бетонски под #1

Стандардното решение за бетонска подлога се применува при изведба на подземи паркинзи и гаражи, хали, хипермаркети и сладови, автосервиси и др. Претставува бетонски под, армиран...

Latest news