Едно-фамилијарна префабрикувана куќа

0
2003

ОПИС

Ниска енергија, префабрикувана дрвена куќа на два спрата со модерен дизајн

Изградена површина од 89 м 2 , неизградена застроена површина од 196 м 2 .

Има 4 соби, 2 тераси и една веранда, 3 бањи се предвидени .

Куќата е пространа, со необичен дизајн и интересен изглед.

Различни решенија се дизајнирани да дадат чувство на уникатност и индивидуален стил.

Изградбата на куќата е базирана на канадска SIP технологија со структурни изолациски панели.

Куќата со ниска енергетска енергија има бројни предности во поглед на градење на технологија, оперативни трошоци, здрава животна средина и многу повеќе.

Параметри
89 m2
2
2
Дистрибуција

gradime-distribucija2 gradime-distribucija1