Монтажна еднокатна куќа

0
2881

ОПИС

Еднокатна монтажна куќа со модерна визија

Ова е мала еднокатна куќа или вила. Фасадата користи камени и дрвени облоги и гипс, со цел да ја интегрира куќата во пастирската средина за која е дизајнирана. Во исто време, визијата е современа. Шармот на куќата е создаден од дрвените елементи на фасадата, како што се рабовите околу отворите, прозорските ролетни и дрвените столбови. Балансирано отворање на куќата кон дворот се бара, како прозорци им го дале патот до прозорците. Акцентот во предната фасада е камениот ѕид од каминот кој ја исекува куќата во вертикалата. Во вилата се дизајнирани влезната сала, дневна соба со кујна и трпезарија област, две спални, бања и складирање.

Изградбата на оваа мала монтажна куќа е направена од дрво направено од СИП. Ниско-енергетските и квалитетите се загарантирани со изолациониот систем и квалитетна дограма за време на дизајнот на вилата.

[cats_field group_id=”203″ field=”” auto_loop=”yes” excerpt=”” post_id=””]